skip to Main Content

Birgitta Ekholm 4 februari 2017

Birgitta Ekholm

VERNISSAGE 4/2 13-15 BIBLIOTEKET, Hamngatan 3 i Lomma
Utställningen pågår 4/2 – 23/2

En del berättar med ord. Jag berättar med bilder. För mig är måleri min passion.Mitt intresse för skapande måleri har jag haft i många år. Akryl är det material som jag använder mest, men jag har också på senare år intresserat mig för målning med äggoljetempera.

Upplevelser genom livet ger inspiration till mina bildval. Relationer är ett genomgående tema som ibland visar sig i form av människor, ibland som andra objekt. Under processen kan karaktärer ändra uttryck vilket är både inspirerande och spännande.

Birgitta

Facebook

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference for a solution.
Back To Top