skip to Main Content

Vivika Hagberth 1/3 2020

Vivika Hagberth

Vernissage söndag 1 mars 2020, 13.00-15.00 på Lomma bibliotek

Utställningen pågår 1 – 26 mars

”Mina bilder är intuitiva, jag uttrycker mig i olika tekniker som grafik, silkscreen, måleri m.m. Jag sätter sällan ord på innehållet i mina bilder, de får tala för sig själva, det är i mötet med betraktaren som de får sin betydelse.

För närvarande arbetar jag med Echoprints och rost på plåt. Echoprint är en teknik som bygger på äldre växtfärgningsprinciper. Enbart växternas egna pigment används. Rost på plåt är min egen teknik, som jag utforskar och även här kan växter komma till användning.

Jag har ställt ut i varierande sammanhang och i jurybedömda utställningar på Kullasalongen, Krapperups konsthall 2016 och 2018, Romele konsthall 2015, Höstsalongen MSKG 2015 och 2016.
Jag är medlem i Konstnärernas kollektivverkstad grafik i Malmö och Bohuslän. Titta gärna på Instagram där jag visar bilder, mitt konto heter vivikahagberth”

Back To Top